Heb je een vraag die niet in de FAQ staat? Aarzel dan niet om een bericht te sturen via de contact-pagina!

Bestellen

Bestellen is het makkelijkste via de webshop. Voeg wat je wilt toe aan het winkelmandje en reken af. Zodra je bestelling binnen is, ga ik voor je aan de slag.
Wil je graag iets op maat laten maken? Vul dan het contactformulier in.
Heb je iets gezien op sociale media dat je niet terugvindt in de webshop? Stuur me dan een mailtje, dan help ik je met veel plezier verder.

Aangezien alles handgemaakt wordt, reken je best op een termijn van 14 dagen. Kan het sneller, dan heb je het natuurlijk al vroeger.

Voor maatwerk tel je best wat langer, meer info vind je bij ‘maatwerk’

Ja, dat kan. Zodra je bestelling klaar is, stuur ik je een berichtje en spreken we af wanneer de afhaling kan plaatsvinden.

Ja, dat kan ook. De verzendkosten bedragen €5 voor verzending binnen België en vallen weg vanaf €100. Deze kosten worden automatisch verrekend als je je bestelling plaatst.

Je bestelling wordt verzonden in een doos die ik hergebruik. Het kan dus zijn dat je een pakje ontvangt met reclame voor een of andere winkel erop 😉

Maatwerk

Op zoek naar een leuke outfit voor een speciale gelegenheid? Of een kledingstuk dat aan specifieke wensen moet voldoen? Vul dan het contactformulier in.

Als je me volgende gegevens al meegeeft, kan ik je ineens de nodige info geven:

  • Voor wie? leeftijd, grootte, specifieke dingen die ik moet weten
  • Voor welke gelegenheid?
  • Heb je al inspiratie opgedaan? Stuur die dan ook gerust mee!
  • Heb je bepaalde kleuren in gedachten.


Denk eraan dat ik niks letterlijk ga namaken. Ik hou ervan om een stuk te ontwerpen dat met veel liefde gedragen wordt en dat helemaal op maat werd gemaakt. Letterlijk namaken wat iemand anders heeft ontworpen, past niet in dat plaatje.

Een ander belangrijk punt: ik werk enkel met duurzame stoffen. Dat kunnen deadstock-stoffen zijn, GOTS-katoen, linnen, Eco-Vero, … Dat zal geen gewone polyester zijn bijvoorbeeld. Voor de meeste stoffen bestaat er wel een duurzaam alternatief. Ik informeer je daar zoveel mogelijk over.

Bestel je maatwerk liefst een tweetal maanden op voorhand. Zo heb ik genoeg tijd om op zoek te gaan naar de juiste stoffen, kunnen we samen het model doorspreken en eventueel een pasmoment inlassen.

Heb je dringend iets nodig? Laat het me weten en ik kijk wat mogelijk is.

Capsule collecties

Capsulecollecties zijn kleine collecties kleding, die allemaal onderling gedragen kunnen worden. Met andere woorden: alle broeken en rokken kunnen gecombineerd worden met alle tops en T-shirts. Je moet dus niet op zoek in de kleerkast naar die ene broek die bij het T-shirt hoort dat je vast hebt 😉

Nee. De collecties worden verhuurd. Op die manier kunnen de stuks maximaal gebruikt worden en blijven kleren die te klein worden niet zomaar liggen.

Is een van de stuks uit je capsulecollectie uitgegroeid tot het nieuwe favoriete kledingstuk? Dan kan je dat stuk wel overkopen.

Stuur mij daarvoor gewoon een mailtje. Dan geef ik je alle info die je nodig hebt.