Webshop

Verhuur - Capsule Collecties

Ik stelde capsulecollecties samen. Deze collecties kan je niet kopen, maar wel huren!

Je huurt een box voor een maand of tot de kleren te klein zijn en wisselt ze dan in voor een andere collectie, al dan niet een maatje groter.
Je kinderkleding huren in plaats van kopen heeft een hoop voordelen.

  • Je moet geen kleren meer kopen en blijft bijgevolg niet zitten met een hoop kleren waar je niks meer mee kan doen. Je haalt gewoon een box in huis en wisselt deze regelmatig om. Zo heb je al het plezier van shoppen en veel afwisseling in je kleerkast, zonder de nadelen.
  • Doordat je niet met deze kleren blijft zitten, moet je je ook niet bezig houden met een oplossing zoeken voor al die kleren. Geen ritjes naar de kledingcontainer meer, maar evenzeer geen uren verspillen op tweedehandssites. 
  • Alle stuks die in de kleerkast hangen, passen bij elkaar. Je moet je dus geen zorgen meer maken: ook als je half-slapend een outfit selecteert in het midden van de ochtendrush, zal je kindje er top bijlopen! 
  • De kleerkast opruimen wordt kinderspel! Gedaan met te kleine kleren die in de kast blijven liggen, omdat je nog niet de kans had die op te ruimen. Elke maand bekijk je de box even: tijd voor verandering of te klein? Dan wissel je ze volledig om. Makkelijker wordt het niet!

Ontdek binnenkort ook alle andere boxen!