Paasmandje

Ben je nog op zoek naar een leuk tasje voor bij Pasen? Een leuk extraatje, dat Pasen nog wat specialer maakt? Dan zijn deze paasmandjes wat je zoekt!

 20,00

Voeg hier de naam toe die op je paasmandje mag komen.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Beschrijving

Pasen, dat is voor mij het begin van de lente, van het mooie weer en van de leuke feestjes die weer buiten kunnen plaatsvinden. Heerlijk!

En het beste van alles: eitjes rapen!! Ik geloof dat zowat élk kind daar wel naar uitkijkt. Jij amuseert je waarschijnlijk ook heel erg met het verstoppen van al die eitjes, niet?! (allez, niet alle eitjes, er mag al wel eentje sneuvelen voor het zoeken he 😉 )

Na al die moeite van het verstoppen van die eitjes, is het extra leuk als ze kunnen worden gezocht en verzameld in een leuk mandje. Een mandje dat elk jaar opnieuw gebruikt kan worden en dat je zo uiteindelijk vult met herinneringen. Je kan bovendien je kinderen er elke dag van laten genieten, door het te gebruiken als boekenmandje of speelgoedtasje. Zo heb je een cadeautje dat het hele jaar door voor veel plezier zorgt.

Enne, ‘t is ook wat makkelijker dan elk jaar weer snel-snel op zoek te moeten gaan naar iets om die paaseieren weer in te verzamelen 😉

Het mandje kan je helemaal personaliseren. Je kiest de kleur van de neus: roze, geel of blauw. Daarna kies je ook welk stof je aan de binnenkant wilt: blauw met streepjes of bloemetjes. Ten slotte laat je me, bij het afrekenen in de opmerkingen, weten welke naam erop mag. Dat bespaart je alvast de discussie over wiens mandje het is 😉

 

Bijkomende informatie

Paashaas-neusje

Geel, Blauw, Roze

Stof binnenkant:

Bloemetjes, Blauw met streepjes

Gepersonaliseerd met naam

Gebruik bij het afrekenen het opmerkingenveld om voor elk besteld mandje de juiste naam door te geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Paasmandje” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *